Humidor voor in de wagen.

Cohiba, het meest prestigieuze sigaarmerk ter wereld, lanceert de Cohiba Car Edition. Dit is een innovatieve en exclusieve humidor voor in de auto. De Cohiba Car Edition heeft een uniek ontwerp, waarbij een moderne afwerking, de kleuren van het merk en ergonomie gecombineerd zijn. Het ontwerp moet zorgen dat de humidor in alle soorten voertuigen gebruikt kan worden. De unit vereist geen installatie, zodat er geen extra kosten of technische complicaties bij betrokken komen kijken.

De ontwikkeling van de nieuwe Cohiba humidor is gedaan in nauwe samenwerking met Ferrari. Het Italiaanse merk was een bron van inspiratie voor Cohiba. In twee van voertuigen, de f430 en de 599 is de humidor gebruikt om de robuustheid en veerkracht te testen.

BijlageGrootte
COHIBA CAR HUMIDOR Directions For Use.pdf689.64 KB